Två snorungar

Ja fy, nu är sjuktiderna verkligen här. Rubriken är med andra ord, självklart bokstavligt talat? När tjejerna sov hos föräldrarna så blev dom förkylda på natten och nu rinner snoret dagarna långa. Dessa sjuktider är inte alls roligt och något jag fruktar??

Dagen har vart lugn och vi har mest lekt som vanligt. Det är så roligt att kolla på när dom leker själva också för dom är så duktiga! Hela dagarna går åt till att toka sig! Jag älskar denna ålder då dom är så roliga och man skrattar sig igenom dagarna med dessa två?

Som alla andra 15 månaders är tjejerna ö v e r a l l t och ingenstans. Jag hittade Fia i fönstret idag och hon vet mycket väl att man inte får vara där och det syns på bilden också?

Efter kvällsmaten blev det mys i soffan en stund innan läggdags och Saga som precis hade klättrat på bordet för att sedan trilla ner ville bara gosa, och det säger mamma aldrig nej till!❤ Vi mös ner oss i finaste uggle-filten en stund innan dom gjordes iordning för natten?

Båda var så trötta så dom somnade ovaggade på två sekunder och därefter åt jag kvällsmat i soffan. Nu är det sovdags för mig också och imorgon ska det gymmas, hämtas hö samt kolla på ett köksbord! Sov gott fina ni❄️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *