Blandat

Min värsta mardröm

Har ni något som ni är livrädda för? Det har väl alla egentligen men något sånt där som ni kan bli så äcklade av att ni vill krypa ur skinnet för man blir så rädd, får panik och känner sig äcklad?

Känner att en förklaring är på sin plats där. Jag såg på Instagram att en tjej skrev att hela deras familj fått springmask och det bokstavligen kryper i hela mig! Jag ryser om vartannat och även om jag vet att det är så äckligt vanligt, förlåt utrycker, så är jag livrädd för jag vet att tjejerna en dag kommer ha det! Och eftersom det är så smittsamt kommer ju även jag ha det??

Säg att någon förstår min rädsla?! Jag kommer seriöst inte kunna byta blöja när dom får det och att behöva se dom, nej fy? Jag vill verkligen krypa ur skinnet just nu och det känns som jag har mask över hela mig? Hur överlever man en sån hemsk situation?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *