Blandat,  Samarbete,  Tävling & Sponsring

Julkalender – Lucka 11

Tävlingen är sponsrad & i samarbete med Inbeout

 

Lucka 11 är öppnad och i dagens lucka hittar vi inget mindre än en Squeasy Snacker från Inbeout! ?

Squeasy Snacker är den mest användarvänliga klämpåsen i silikon på marknaden eftersom den klarar av både tjockare och tunnare konsistenser. Den är tillverkad av 100% livsmedelsgodkänd silikon. Denna klämmis utmärker sig med alla sina egenskaper. Den är miljövänlig då den kan återanvändas otaliga gånger. Dess breda öppning medför att den är enkel att fylla på. Den går att diska både för hand eller i diskmaskin.

Det som också utmärker denna klämpåse är att den går att vända ut och in. Det finns alltså ingen risk att det kan samlas matrester som man missar och som kan skapa bakterier. Dessutom tål denna klämpåse att både värmas i mikro och att frysas in.Gör en smoothie och frys in eller varför inte göra en grötklämmis? Denna klämpåse har en patenterad funktion, en ”anti-spillinsats”. När du har en tjockare vätska så tar du bort den spillsäkra insatsen från locket. Det blir nu fritt flöde genom pipen. Om du har en tunnare vätska kan du lätt sätta tillbaka insatsen och innehållet kommer inte ut lika lätt. Alla delar kan diskas, värmas och frysas. Klämpåsen är fri från BPA, Ftalater, bly och PVC.

 

 

 

För att delta behöver du bara svara på frågan;

• Vad skulle du servera i denna underbara klämpåse??

Tävlingen pågår till klockan 20.00 ikväll och vinnaren presenteras i ett nytt inlägg ikväll!✨ Glöm inte följa Inbeout på Instagram så ni inte missar några nyheter!?

 

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *