1 - 1 1/2,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Glädjen försvann på några timmar

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Stor&Liten

God kväll mina fina! Idag har vart en riktig fixardag! Morgonen började tidigt med frukost och sen kasta på sig kläderna för att åka till öppna förskolan. Lyckan var total igår kväll när snön föll som bara den men besvikelsen var ett faktum när vi kom ut och det regnade❄️?  Vi åkte till öf iallafall och mötte upp två andra tvillingföräldrar. Vi brukar köra lite tvillingträff där? Tjejerna lekte så fint och inga sura miner! Saga körde mycket i den stora bilen och Fia skulle åka rutchkana hela tiden?

Klockan 10.30 åkte vi hemåt då en tjej skulle komma och köpa ett chassi. Båda flickorna somnade på vägen hem och lades på sängen för att fortsätta sova ett tag när vi kom hem. Två slagna hjältar efter massor med bus? Mamma var där ni vi kom hem och när chassit sålts var det dags för lunch. Flickorna vaknade strax därpå och jag passade på att åka och handla en snabbis. Skönt att kunna gå i lugn och ro!

Eftermiddagen har bara bestått av lek och bus och på kvällen var Fia så trött att hon bokstavligen bara skrek. Vi kunde knappt läsa kvällsboken för hon var så trött? Behöver jag säga att dom somnade på stört?

När tjejerna somnat passade jag på att storstäda samt fixa i djurrummet. Så galet skönt! Vilken skillnad det blev?? Saga har en sån där natt som hon hade för ett tag sedan då hon var vaken till 03.00. Hon vaknar superledsen och somnar om för att sedan vakna igen, and so on. Jag är inte pepp på att vara vaken hela natten men jag håller tummarna på att hon kan somna gott snart❤ Sov gott fina ni?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *