Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Samarbete,  Tävling & Sponsring,  Uppfostran

Hejdå November

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar från SF Kids Play

God kväll mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk dag! Har ni snö där ni bor? Här är det bara grått och regnar mest hela tiden?❄️ Idag har vi lekt hemma hela förmiddagen och jag har jobbat lite hemifrån. Har fått massor gjort och tjejerna är så duktiga? Vi tränar mycket på att man ska lägga tillbaka leksakerna när man är klar, för hela hemmet är ju fullt med deras leksaker? Dom är iallafall enormt duktiga och vet precis! Stolt mamma❤

Mamma kom hit efter jobbet vid lunch och därefter tog vi en promenad. Vi traskade förbi affären och hämtade ut två paket och tjejerna fick gå själva mesta delen förutom korta stunder då dom satt i selen. Måste ju säga att jag verkligen älskar min drömsele!?

Syrran kom förbi efter skolan och mös med tjejerna lite och det lektes för fulla muggar. När moster gick sa vi hejdå i brevlådan vilket är deras nya grej? Jag ställde mig och lagade kvällsmat efter ett tag och så åt vi tillsammans. Dagens mat blev soppa så tjejerna hoppade i badet efter då dom hade mat över hela sig! Ett skumbad och fullt med leksaker fick det bli???? Två glada, busiga tjejer som var lagom trötta efteråt och somnade ovaggade❤

Själv har jag jobbat och kollat på Walgrens värld med lite glögg, tända ljus och tänd julgran i bakgrunden. Kan ni förstå att vi går in i december imorgon?! Julkalendern är fixad och klockan 7 varje dag kommer en ny tävling upp! Delta!!?  Nu är det dock sovdags så man är pigg imorgon. Sov gott fina ni?

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *