Blandat,  Bloggen,  Mammarollen,  S&S,  Samarbete,  Tävling & Sponsring

Det var slut på två minuter

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Coolstuff

Imorse gick vi upp strax efter 8 som vanligt. Det är vår tid och vi går aldrig upp innan dess, inte hittills iallafall? Sen blev det frukost! När vi hade ätit klart blev det lek och bus innan det var dags att sova och jisses så trötta barn jag hade! Det var gallskrik av trötthet så när dom hade somnat var det som att jag blivit döv, inte ett enda ljud någonstans?

Mamma kom hit från jobbet strax innan tjejerna vaknade och sen kom även syrran. Det blev lunch tillsammans allihop och sen vaktade syrran tjejerna när jag och mamma åkte till Maxi och handlade lite snabbt. Det blev även en tripp till vår lilla Ica för att hämta paket och på vägen dit snöade det!! Lyckan var total!❄️ I de två minutrar det varade? Sjukt besviken.. Nu får det komma mer! Vi kan ju inte ha en grön jul?

Nu har vi precis ätit mellis och så fick jag meddelande om att ett till paket kommit så jag överväger att ta en promenad och hämta det. Skönt med en promenad så det får nog bli så ??

Glöm inte delta i första luckan av julkalendern! Ni finner den HÄR ?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *