Inköp,  S&S

Minikid vs Wolmax

Jag installerade ju nyvunna bilstolarna igår som senare kommer vara i mammas framtida, nya bil. Vi var ju dock tvungna att prova dom!

När jag kollade på bilstol nummer två innan jag bestämde mig för vilka så kollade jag på Minikid och Besafe Izi plus. Som ni vet blev det den sistnämnda. Nu när Minikid är installerad är jag nöjd över den men tyvärr långt ifrån lika nöjd över våra andra!

Wolmaxen skulle jag dock inte köpa frivilligt. Jag tycker inte dom sitter bra alls i den. Minikid sitter dom väldigt upprätt i men dom sitter bra. Den känns någorlunda rejäl och dom är nöjda i den, Wolmax däremot. Sätet som sagt, men den känns mer plastig om jag får säga det själv. Jag har en stor kombi men sätet framför måste vara längst fram och ryggstödet rätt upp för att den ska få plats!

Dock slår inget Besafe Izi Plus! Att den går att vicka är nog det bästa, men den är ombonad, rejäl och jag älskar magneterna som du fäster bältena i. Jag blir galen över de andra två stolarna där bältet bara hänger när man sätter i barnen? Riktig recension kommer sen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *