1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

En tidig julklapp

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Hej mina fina! Hoppas ni sovit gott! Vi sov helt okej och gick upp vid 8 efter att ha myst en stund i tjejernas säng? Därefter blev det frukost. Ingen av dom åt speciellt mycket utan skulle mest krångla och ställa sig upp i stolarna så till slut gick vi och lekte istället! Dom härjade och jag försökte plocka undan alla deras saker som trots att dom har ett stort, eget rum, ligger det över hela lägenheten!

Tjejerna somnade för en stund sedan och jag sitter i soffan och jobbar lite samt svarar på lite mail. Jag klickade alldeles nyss hem en tidig julklapp åt mig och tjejerna från deras gammelmorfar, en sele som jag drömt om länge?

Allvarligt, kolla vilken dröm!!❤? Jag är så lycklig och fick meddelande om att den kommer senast 28/11!? I can’t wait!!?

Ska strax göra lite lunch för när tjejerna har ätit ska vi hämta deras mormor och åka till Erikslund en snabbis?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *