Leva & Bo,  Mammarollen,  Uppfostran,  Vardag

Bryt ihop & ställ dig upp!

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från SF Kids Play

Hej kära ni! Hoppas ni fått sova gott! Gårdagen var lugn och bloggen fick vila då jag hade huvudvärk hela dagen, så all kraft la jag på tjejerna, så klart. Natten var kass. Saga hade magknip och vaknade och gallskrek, men när hon väl somnat kunde inte jag somna för miljarder tankar snurrade i huvudet. I nästan tre timmar låg jag där och försökte somna om, utan att lyckas.

Jag är sån som alltid tänker positivt. Hur ska man annars ta sig framåt? Det är också något jag vill att tjejerna lär sig och tar efter!

Men inatt när jag vaknade så gick tankarna åt olika håll och jag bröt ihop av det. Jag börjar snart jobba extra, jag har mitt andra jobb som jag satsar allt på och det är läskigt, för antingen går jag under av det, eller så blir det det bästa jag gjort! En pengafråga alltså.. Det extrajobb jag har är absolut inget jag vill göra livet ut, och därför kändes det motit inatt. Men jag lyckades somna om efter en stund och när vi vaknade klockan 7 kände jag mig lika stark som alltid! Man måste få bryta ihop för att sen ta sig upp och ta sig framåt!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *