1 - 1 1/2,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Winter wonderland

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland 

Hej mina fina! Idag har vi haft en riktig mysdag innan eftermiddagen övergick i hektiskt arbete? Vi vaknade och gick upp 8.30 och åt frukost. Tre hungriga brudar!? Sen blev det lek och bus. Båda tjejerna ska klättra upp och ner i soffan hela tiden och blir så stolta varje gång?

När dom sov middag fixade jag lunch och plockade undan alla miljarder leksaker dom dragit fram. När vi hade ätit lunch klädde vi på oss och gick ut i snön! Vi har winter wonderland här nu? Men det får gärna komma mer snö!❄️ Vi gick och mötte mamma som slutat jobbet och så tog vi en kort promenad i snön, vilket tjejerna älskade!

När vi kom igen igen var det mellisdags och jag åkte till gymmet med syrran medan mamma var barnvakt! Därefter åkte vi och fixade i stallet och kopplade på släpet för att hämta hö. Bonden vi hämtar hos i vinter (vår vanliga fick knappt något hö i år?) har så dumt ställe att hämta hö på så det är en uppförsbacke man står i och nu blev det isbana under så vi kom knappt upp❄️

Efter åkte vi och lämnade i stallet och sen släppte jag av syrran hemma innan jag åkte hem igen. Tjejerna blev så glada när jag kom och vi busade en stund innan det var läggdags! Älskade barn, vad vire jag utan er?!❤ Båda somnade ovaggade och jag tog ett varmt bad efter en iskall tur ute tidigare. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och jag hade dåliga kläder!??‍♀️

Mamma kikade förbi en snabbis innan jobbet ikväll och nu är det sängläge för min del. Hoppas på snö imorgon med så vi kan busa ute! Sov gott fina ni?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *