1 - 1 1/2,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Hon var hysterisk

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott. Tjejerna vaknade vid 03.00 så jag la mig hos dom då Saga var så ledsen och då somnade hon om? Lilla hjärtat var hysterisk? Vi somnade iallafall om och vaknade vid 8 och drog oss en stund efter det. Sen blev det frukost. Tjejerna vräkte i sig frulle och sen var det lekdags!

Nu leker vi i vardagsrummet och dom är ständigt på min skänk och ska dra ut kläder, men är så duktiga och stänger när man säger till?

Flickorna har lärt sig klättra upp i min extremt höga säng vilket gör mig livrädd! Här är det dock två lyckliga tjejer?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *