1 - 1 1/2,  Flickorna,  S&S,  Vardag

En riktig skitnatt

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bluebox

God kväll mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk dag! Vi har haft en lugn dag idag efter en helvetesnatt där vi fick sova varannan minut till ungefär 04.00? Nu blir det äggfritt tills på tisdag då läkaren ringer och då tänkte jag även testa igen så får vi se reaktionerna.

Vi har i princip bara vart hemma och lekt idag, trötta alla tre. Mamma kom efter jobbet då hon slutade tidigt och strax därpå kom även syrran och hennes kompis från skolan. På eftermiddagen kom en kvinna och köpte en av alla miljarder vagnar jag har till salu och efter kvällsmaten tog vi ett varmt skönt bad. Dom sov så sen middag idag så dom var vakna länge ikväll.

Tjejerna somnade strax efter 20.00 och då la jag mig i soffan. Nu har jag precis vart ut med hundarna och har krupit ner i sängen. Ska jobba lite och sen blir det somna till en film. En skön fredag med andra ord? Håller både tummar och tår på en bättre natt inatt så vi är pigga imorgon!?

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *