Blandat,  Inköp,  Mammarollen,  Samarbete

RIKI LOVES RIKI

 

Inlägget innehåller reklam och är i samarbete med ReVolt

 

 

Nu i jultider så skrivs önskelistan och jag kan ju säga att min uppdateras dagligen.. Men, jag har hittat önskelistans #1!?

Jag  ä l s k a r  att sminka och har gjort sedan jag var liten. Min moster är makeup-artist så jag lärde mig sminka rätt direkt när jag började fatta intresse för det. Jag kan ju dock omöjligt vara den enda som har svårt att hitta det där perfekta ljuset? Att sminka sig i mörkret med endast en liten lampa ger ju inte direkt den där wow-effekten. Men, Glamcor har tagit ljuset till en helt annan nivå! Deras nya RIKI LOVES RIKI är en spegel med superljus, perfekt vid sminkning eller för att ta den där perfekta selfien!

Spegeln har fem (läs FEM) olika dimningar som gör att du väljer ljusstyrkan själv? Det bästa måste ju dock vara att den är laddningsbara och därmed bärbar!? Hur fantastiskt är det inte?! Du kan med magnet fästa deras 3X förstoringspegel för att få till de där detaljerna du vill ha! Kändisar som Kim Kardashian och Jennifer Lopez använder redan denna så att den är av toppkvalité vet vi ju! Just nu lanseras denna med 20% introduktionsrabatt så missa inte?

Detta är alltså den som står Högst på min önskelista i år!? Ni finner den på ReVolt’s hemsida??

 

Utöver denna står även Glamcor’s storsäljare Classic Elite Led Light Kit 2.0 med på listan! Detta är en portabel LED-lampa med 50.000 timmars lampor som dessutom är helt färgbalanserade för att inte förvränga hud- eller hårfärg!? Just nu är det 20% rabatt och ni finner den på ReVolt’s hemsida??

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *