10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Grattis alla pappor!

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från SmartPhoto

Grattis på fars dag alla fina pappor! Det största grattis vill jag dock ge till min egen pappa som alltid finns där för både mig och tjejerna och som alltid ställer upp i vått och torrt! Vi har bråkat många gånger genom åren och trots det så fortsätter han finnas där och jag är så oerhört tacksam?

Jag är så glad att tjejerna får ha honom som morfar, den där knäppa, roliga, tokiga, kärleksfulla, snälla morfadern som alla önskar att dom hade. Han lär dom redan massa tok och jag vet att det kommer bli mer i framtiden, men så klart också bra saker!?

Det är så ofta jag kan känna mig som världens sämsta dotter. Jag glömmer svara på meddelanden, tänker att jag svarat men inser sen att det bara var i huvudet. Jag kan låta och verka sur när jag är trött och verka hård, men det inte alls ligger något i det. Så har nog dom flesta känt men jag är så glad att han tar det med en nypa salt❤

Så stort grattis igen världens bästa pappa, allt du gör och att du alltid finns där för oss gör att vi känner oss trygga. Vi älskar dig❤

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *