Familjen,  Flickorna,  Vardag

Svenska vintern

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från SFkidsPlay

Godmorgon mina fina! Tråkväder ute och tjejerna valde att vakna 7 idag? Det blir nog en bra dag ändå? Jag har fått minnen på Facebook varje dag och senaste dagarna har det bara stått om snö och snökaos. Var är årets snö?!❄️

Jag behöver snö nu så vi kan åka pulka bakom hästarna, så tjejerna kan inviga sina och så man får lite extra julfeeling❄️?? På somrarna vill jag bo i Grekland, på hösten och våren i Sverige och vintern på Island! Håller ni med? Är det vinter ska det ju vara en riktig vinter, som förr!

När vi flyttade in i huset och bodde där första vintern så var det massvis med snö och vi kunde bygga iglos i snöhögarna, nu är man glad om man får se lite snö över huvudtaget.. Men jag är inte bitter för det, bara lite ledsen men samtidigt hoppfull? Idag tar jag ner julgrejerna för att göra iordning, inte hemmet men allt ska tvättas och fixas så skönt att göra det nu så det är klart!?

 

Här ser ni vårt kommande väder ikväll och imorgon bitti!✌?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *