Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Det blev ett studiebesök nästan

Hej mina fina! Idag gick vi upp vid 8 och gjorde frukost. Sen blev det lek tills det var dags för middagslur. När tjejerna sov hade jag möte angående jobbet och det känns toppen att verkligen komma igång nu! Jag berättar mer imorgon?

Jag måste verkligen storhandla så jag kastade ihop enklaste lunchen idag men tjejerna älskade det. Makaroner med egenkomponerad skinksås?? Efter maten lekte vi lite och jag plockade lite när dom lekte själva. Sen var det dags att åka till stallet så dom sov i bilen vilket dom gör så skönt i sina bilstolar och eftersom man inte ska ha tjocka kläder under bältet så bäddas dom ner med filt? Jag vill också ha så?

Dom sov som sagt i stallet så jag hann göra iordning allt innan dom vaknade. Vi hade sedan lovat att åka och hälsa på på mammas jobb så för att ta död på lite tid åkte vi och sa hej till deras morbror som blev så glad som alltid❤

Sen blev det besök på mormors jobb. Tjejerna charmade alla och det var ingen som kunde jobba? Gullungarna tokade sig som alltid och visade upp sina goa, roliga sidor? Älskade barn vad stolt jag är!

Mamma slutade strax därpå och vi åkte hem till mig där syrran väntade. Det blev bebisgos och sen var det dags för kvällsmat! Det blev lek och bus innan det var dags att sova för natten. Idag läste vi Babblarnas godnatt-bok! När dom hade somnat blev det Bonde söker fru för min del och stickning! Det blev en filt som ska ligga över sängen? Bilderna gör sig inte alls rättvisa så ska ta nya imorgon! Den är iallafall ljusrosa. Nu är det dock sovdags och imorgon väntar nya, spännande äventyr!? godnatt fina ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *