1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  Vardag

Kan julen flytta in?

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

 

God förmiddag fina ni! Hoppas ni sovit gott inatt. Här vaknade vi 07.00 av att tjejerna låg och pratade i sin säng! Jag älskar den typ av uppvak! Vi somnade om till 08.00 och gick upp för att äta frukost. Tjejernas morbror är 11 år och älskar att sova länge som alla andra barn, men idag fick han gå upp 8.30 😉 Dock fick han komma upp till bebisgos och det finns ju inget bättre än det!

Hörrni, när julpyntar ni?! Jag vill pynta nuuuu men det känns kanske lite tidigt..? Jag är så galet peppad på julen och vill pynta tjejernas rum, eller ja, hela lägenheten så klart! Upp med granen, julbaka osv! När tycker ni det är lagom att börja? Vi har egentligen alltid kört precis innan första advent, men det är ju en evighet dit!

Ni andra barnfamiljer, kör ni med julgran i år? Vi har alltid haft äkta gran men i lägenhet, på högsta våningen känns det mindre lockande så vi har en gigantisk plastgran istället. Jättefin! Jag vet att många undviker gran när barnen är så små, speciellt alla tvillingföräldrar verkar det som, men för mig är det ingen jul utan gran och därför paketerar vi in granen med kompostgaller istället!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *