Blandat,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Brynolf-dejt

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bluebox

Efter lunch idag åkte vi och hämtade tjejernas moster och sedan vidare till Brynolf för att fika med tjejernas gammelmorfar. Jag hade med smoothie åt dom som dom fick äta där och vi andra åt lite onyttigare fika?

Tjejerna sprang omkring som vilda små apor där inne och fick en liten kompis! Däremot fanns det så mycket dom kunde dra ner och ha sönder så jag fick springa en del? Men det var trevligt!

 

 

Därefter åkte jag, syrran och flickorna hem till oss. Det blev lek och bus samt städ och julkortsfotografering!???❄️  Blir dock ännu en photoshoot då jag vill ha några “clean”, alltså utan gran? Syrran åkte hem strax innan kvällsmaten och när tjejerna hade ätit fick dom hoppa i badet då dom var dränkta i mat. Dom hade bokstavligen smetat in sig i det?

Mamma och min moster kom förbi strax därpå och mös med tjejerna medan jag hängde tvätt nummer fyra för dagen. Sen var det sovdags och båda somnade på stört❤ Själv tog jag ett bad och har sedan fixat massa “måsten” och nu är det sovdags även för min del! Sov gott fina ni!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *