Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Jobb jobb och åter jobb

 

 

Inlägget innehåller reklam från Coolstuff

Det är lördag vilket innebär mys. Vi har bara vart hemma idag och myst, lekt och fixat. Mamma var här innan jobbet och när hon åkte var det snart dags att sova middag. Jag var så galet trött så jag råkade somna även jag?? Nu har vi sovit i 1 1/2 timme vilket aldrig händer och nu kommer tjejerna garanterat vara vakna hela kvällen? Det får bli vårt första riktiga lördagsmys❤

Hur som helst, vet ni vad? Minns ni att jag sa att jag vart på två intervjuer? Jag fick båda jobben!✌?? Det ena är ett “riktigt” jobb som personlig assistent och det andra gäller skönhetsartiklar med hög kvalité? Kommer bli så roligt! Jag kommer som ni vet ha tjejerna hemma tills dom fyller två år och mamma kommer ha tjejerna när jag jobbar på plats som assistent. De tiderna kommer vi tillsammans bestämma inför schemat som ska göras så det blir lagom mycket tider och så det går i hop med mammas jobb och ork. Jag kommer med andra ord fortfarande plugga så jag blir klar snart?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *