1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Graviditeten,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Född på landet?

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bluebox

Hej mina kära vänner! Det har vart fullt upp så bloggen fick vila ett tag igår. Vem behöver inte vila liksom???‍♀️ Igår var vi iallafall iväg till klipporna och grillade med familjen. Pappa var på jobbet så det var vi andra som var iväg och mös massor! Vi hade med oss korv med bröd som vi grillade över öppen brasa, hundarna sprang fritt och tjejerna utforskade. Vi skrattade och hade så mysigt framför brasan?

Folk frågar alltid om jag är född på landet och jag är alltid tvungen att svara nej. För det är jag tyvärr inte.. Vi flyttade ut på landet när pappa hade byggt huset på vår nya tomt för ca 10 år sedan. Innan dess var vi faktiskt stan-människor? Jag sa alltid förr att jag ville bo i Stockholm och jag kan inte fatta varför nu? Sedan den dag vi flyttade ut på landet, så blev jag en landet-människa! Hade jag haft råd hade vi köpt hus på landet för länge sedan jag och tjejerna och jag hade aldrig flyttat in till stan om jag inte var tvungen!

När vi hade flyttat till huset frågade folk hela tiden om det inte var jobbigt att bo så långt från stan utan bussförbindelse som tonåring och alla blev lika chockade när jag svarade nej! Herregud, ville man någonstans var det ju bara be om skjuts!

Jag saknar att bo där ute. Att ha skogen precis utanför dörren, kunna släppa ut hundarna fritt på tomten och ta mysiga skogspromenader. Tjejerna kunde leka på gräsmattan och jag kunde sitta på att altanen med en kopp te när tjejerna somnat! Landet är livet! En dag säger jag, en dag❤

Igår kväll var jag även på intervju för ett jobb som assistent men det berättar jag mer om sen!??

Idag har vi bara vart i stallet, fixat hemma och lekt och myst! Det har vart riktigt tråkväder idag. Syrran följde med hem efter stallet och strax därpå kom mamma från jobbet. Dom busade med tjejerna medan jag fixade mat samt bakade inför morgondagen. När tjejerna ätit klart åkte mamma och syrran hem och vi fortsatte leken ett tag innan läggdags. Båda somnade på stört när dom nattats och jag fortsatte med bakandet tills “Efter Inez” började. Fy så hemskt att gå igenom det dom gått igenom. Tänk alla som går igenom detta varje dag! Jag hade ständigt den oron när jag väntade tjejerna eftersom graviditet med enäggstvillingar är en  högriskgraviditet, och jag kan inte föreställa mig hur det är att mista sitt barn! Jag är bara så glad att båda mina tjejer kom ut starka och friska!❤

Nu ska sista fixet med baket göras och sen blir det sovdags! Godnatt fina ni!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *