Blandat,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Svära inför barnen?

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bluebox

Hur tänker ni kring ämnet svordomar? Jag svär inte inför tjejerna och vill heller inte att andra gör det. Det finns ingen anledning till lära dom dumma ord och jag tycker det är hemskt när föräldrar står och svär mitt framför sina barn!

Pappas kompis var i garaget med sitt barn och fixade med något varpå han gjorde illa sig och råkade skrika ut väldigt fula ord, som barnet sedan kom till dagis och sa när hon gjorde sig illa!? Inte så poppis!

Idag stog jag och vek tvätt som jag la ner i byrålådorna varpå framsidan av ena lådan ramlar av och träffar min lilltå.. Där kom det fula grodor ur munnen som jag önskar att jag inte hade sagt men att få kanten av lådan mitt på tån var extremt smärtsamt och tån är nu röd!

Jag tycker som sagt inte att det är okej att svära inför barnen men jag tror också dom flesta har råkat säga något i all hast när man som i mitt fall gjort sig illa!? Dumt nog!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *