1 - 1 1/2,  Flickorna,  Inköp,  Mat & Bak,  Samarbete,  Tävling & Sponsring

Recension av Barnmatsburken

 

Inlägget innehåller reklam och är sponrat och i samarbete med Barnmatsburken

 

Minns ni att vi i samarbete med Barnmatsburken fick hem några produkter? Vi fick hem två silikonformar i olika storlekar och en bitring! Här kommer recension på produkterna som vi nu använt flitigt!?

Vi fick hem två silikonformar, en rosa och en lila i olika storlekar. Den större är toppen till att frysa in exempelvis matportioner och den lilla är toppen till exempelvis puréer. Vi fick även med lock till formarna som gör det så enkelt att frysa in, inget kladd, enkelt att ta på och enkelt att ta av.

Det går snabbt och smidigt att ta ur det du fryst in i formarna och du får perfekta portioner. Den stora formen har vi haft till väldigt mycket mat, men även till att frysa in “snabbportion” till smoothie som det äts extremt mycket av här hemma, både av mig och tjejerna! Här har vi fryst in yoghurt i botten och puré ovanpå, vilket gör det enkelt att bara ha i mixern tillsammans med det du vill och så är det klart??

 

 

Tjejerna som är mjölkproteinallergiker får ju då mjölkfri kost, och något dom älskar är yoghurt. Det tråkiga är att alla smaksatta innehåller massor av socker vilket jag helt undviker. Istället köper vi den naturella yoghurten som vi sen blandar i puré i för att smaksätta naturligt! Den lilla silikonformen är toppen till just detta. Här har vi fryst in massor av puréer som använts till både smoothie, att smaksätta yoghurt och använda som sylt till exempelvis pannkakor!??

 

 

Att frysa in soppa går minst lika bra och är så smidigt! Inget kladd alls tack vare locket!? Här har vi fryst in hemlagad, grön ärtsoppa?

 

Ni vet väl att Barnmatsburken har så mycket mer toppenprodukter som ni hittar på deras hemsida? Glöm heller inte följa dom på Instagram!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *