Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Någonting är på gång..

 

 

Inlägget innehåller reklam från Disney Store

Hej mina fina! Hoppas ni haft en bra natt! Tjejerna har i två dagar, speciellt Fia, vart väldigt gnälliga och bara velat sitta i famnen. Inte den där mammiga typen så, utan snarare så jag är bombsäker på att sjukdomar är på ingång. Jag har haft okt i halsen i tre dagar och hostat i ett dygn nu. Fia har givetvis tagit efter och började hosta igår och jag är väldigt säker på att hon har ont i halsen idag.?

Tjejerna sover alltid första middagen innan lunch, ca 10.30-11~11.30, men idag somnade dom strax efter 8.30?!? Stackars små hjärtan, jag hoppas verkligen inte det blir värre!❤ Märker ni också av att sjuktiderna är här?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *