Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Fullt ös medvetslös

 

 

Inlägget innehåller reklam från Stor&Liten

Idag blev det en tur till en vän med familj. Vi åt lunch tillsammans och hade trevligt! Det var så länge sen vi sågs då det vart så mycket going on hela tiden så det var roligt att äntligen få till en dejt! Dom har två barn på 3 och 5 år så det var fullt ös medvetslös med fyra små vildingar!? Vem behöver gymmet?

Det blev massor av lek och bus efter maten och sen blev det även nyttig fika. Så gott! Tjejernas middagslur sköts på tills vi åkte hem vid 16 så dom somnade på stört i bilen. Vi åkte och hämtade syrran och så åkte vi hem till oss. Tjejerna vaknade lagom till vi parkerade bilen hemma?

Jag hann påbörja kvällsmaten innan mamma kom från jobbet och då åkte jag och syrran till stallet. Jag verkade två av fem hästar och hundarna fick springa fritt som vanligt! Det är så sjukt lerigt just nu så mina vita och creme-hundar var mer åt det bruna hållet efter?

Eftersom tjejernas sovtider sköts på var dom vakna när vi kom hem. Mamma och syrran åkte hem och jag och tjejerna lekte en stund innan läggdags. När det börjades gnuggas ögon gjorde vi oss iordning och kröp ner med flaskorna och en bok i sängen och läste. När boken var slut somnade båda som vanligt? Själv ligger jag nu i badet men ska snart hänga tvätt innan det är sovdags för min del med!?

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *