Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Effektiva dagar

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Mina kära vänner, jag hoppas ni haft en toppendag och att ni haft en mysig kväll!? Dagen började med att jag blev väckt av Saga som klättrade på mig och efter att ha myst en stund väckte vi Fia 08.20! Vi mös en stund till och sen gick vi upp och åt frukost. Det blev lek därefter och sen gjorde vi oss iordning och åkte och hämtade syrran.

Det blev en tur till stallet där vi fixade allt medan tjejerna sov. Solen tittade till och med fram en stund där vilket var skönt!☀️ Därefter åkte vi hem och fixade lunch. Jag satte upp sänghimmeln över tjejernas säng och så lekte vi. Jag hann även städa lite vilket var behövligt!

Tjejerna sov middag en kortis innan vi skulle hämta mamma på jobbet och sedan till Erikslund. Jag handlade julklappar åt tjejerna som ni tyvärr inte får se än, och så köpte jag ny skrivare då min gett upp. Därefter handlade vi ChopChop och åkte hem och åt tillsammans. När mamma och syrran hade åkte efter maten så hoppade jag och tjejerna ner i badet då dom hade mat över hela sig? Älskade ungar vad dom plaskade! Mina små badgrodor?

Därefter läste vi saga i sängen och båda gnuggade ögonen ständigt och somnade på stört när vi läst klart❤ Jag låg kvar en stund och bara njöt av att ha dom tätt intill mig, tänk vad jag älskar dessa små trollungar!? När tjejerna sov passade jag på att storstäda och plocka innan jag kröp ner i sängen. Nu är det snart sovdags! ?

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *