Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S

Alltför tätt inpå

Idag berättade mamma att en gammal vän till henne och hennes familj blivit beskjutna natten till idag. Detta för att hennes man är polis. I hemmet sov deras barn! Vad är det för fel på folk?!

Säg precis denna artikel i VLT, och får panik. Det bruna tegelhuset dom står vid, precis vid den port dom står utanför, där bodde jag till slutet på januari i år. Där bodde jag tillsammans med mina döttrar och gick ut varje kväll med hundarna, själv. Där sov mina barn, och jag, och även om det inte finns någon hotbild mot oss så får jag panik! Gideonsberg har alltid vart ett lugnt område, men alla de lugna områden som finns här har på senaste tiden haft skiktning på. Det är helt sinnessjukt!

Jag är livrädd!

Här kan du läsa artikeln; http://www.vlt.se/vastmanland/vasteras/tungt-bevapnad-polis-slog-till-mot-tva-lagenheter-i-centrala-vasteras

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *