Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

Tröttare än en zombie

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bubbleroom

Det märks seriöst att det snart är halloween.. Idag är jag tröttare än någonsin och har gått runt som en zombie hela dagen! Jag lovar, jag har vart nära på att somna sittandes? I förmiddags var vi och köpte en extravagn. Lugn bara lugn, fyra av sju vagnar ska säljas så det låter värre än det är! Blev en begagnad Petite Cherie med handtag på sidan som gör det enklare att ta oss upp och ner för trapporna!

Sen blev det en tur till Barkarby för att bland annat lämna sittdelarna till emmaljungan. Nu ska den bort!? Tjejerna sov i bilen på vägen dit och var vakna på vägen hem. Vi svängde förbi mamma och hämtade Charlie och sen åkte vi till veterinären för årliga vaccinationen av Charlie och Grace. Det gick jättefort och vi var snabbt därifrån.

Efter veterinären hämtade vi upp syrran på praktiken och åkte hem. Mamma kom efter jobbet hon också så vi åt tillsammans och jag hann städa lite!? När dom åkte var det sovdags för flickorna som somnade bums. Tröttmössorna? Själv kollade jag på TV tills hundarna skulle ut på sista promenaden och nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova? Godnatt fina ni?

 

This is what happens när du lämnar telefonen vid syrran! Hon och Saga tog så fina bilder?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *