1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Viktigt med närhet

 

 

Inlägget innehåller reklam från Greatdays

Saga vaknade till för en stund sen och var ledsen. Jag gick in och hittade henne sittandes i sängen och kröp direkt ner med henne. Vi låg på sidan mot varann och hon kröp så nära hon bara kunde och la armen över mig, och jag höll om henne så tätt jag kunde. Jag tycker det är så galet mysigt, att få känna det där behovet av Mig, hennes mamma, känna att hon blir trygg och somnar om i min famn. Jag älskar att ha tjejerna nära, tätt intill mig och njuter varje sekund, att få känna värmen och kärleken.

Tänk så viktigt det är med närhet! Speciellt mellan förälder och barn. Mina barn är ju faktiskt dom enda som vet hur mitt hjärta låter inifrån och det är klart det är lugnande och ger trygghet att ligga nära och höra sin mammas hjärta slå.❤

Närhet i all dess form är ju faktiskt enormt viktigt. Just att få en varm, mjuk kram när man är ledsen, en puss på pannan när man ska sova och bara ligga nära varann ger ju så mycket. Jag är själv uppvuxen med en mamma som gett och ger så enormt mycket kärlek och trygghet.

Jag har fortfarande inte gått tillbaka till min säng sedan jag kröp ner för Saga vaknade. Jag ligger bara och myser av att höra mina hjärtan andas, känna deras små fötter emot mig och känna lukten av dom bästa i världen! Mysigare kan det inte bli! Idag blir tjejerna även 13 månader och att ligga här och tänka tillbaka på vårt första möte utanför magen gör mig så varm och glad! Tänk att det är just dessa små damer som låg i min mage och grodde i 8 månader!❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *