1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Sunday, funday

 

 

Inlägget innehåller reklam från Greatdays

Fina fina ni, dagen har gått i ett och först nu ligger jag nerbäddad i sängen! Brorsan sov ju här igår till idag och vi har haft så mysigt. Han är 11 år och tjejerna älskar honom! Och jag med så klart? Det har vart ständigt busande, och när tjejerna somnat för natten spelade vi spel och åt god mat. Sen kröp vi ner i sängen och åt grönsaker med dipp och kollade på Storkarna, såå söt film! Känsliga Berta här grät så klart?? Borde inte alla dessa hormoner gått ur kroppen already?!??‍♀️

Brorsan blev hämtad vid 11 då han skulle på hockeymatch men han löstes av av mamma och syrran. Jag och syrran kastade oss iväg till IKEA för att köpa lådor och filtar och sen hem igen. Vi åt lunch tillsammans och sen blev det lite sällskapsspel! Jag köpte flera spel på Ullared och det är så roligt att spela tillsammans!?

Mamma åkte till jobbet lite senare och tjejerna sov sen middag. När syrran hade åkt hem lekte vi bara. När dom somnat för natten satte jag mig och gjorde rent sittdelarna till Emmaljungan som imorgon ska säljas! Känns konstigt men man får ju tänka att det bara är en vagn? Det är ju dock vår första!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *