1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Familjedag

 

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Idag var vi som ni vet och lunchade hos min moster. Hon hade lagat morotsbiffar med ris och tzatziki, såå gott! Tjejerna gillade det lika mycket? Efter blev det lek och bus innan vi tog lite fika. Tjejerna fick varsin fruktsallad? När dom började bli trötta traskade vi hemåt så dom kunde sova middag och jag passade på att städa undan efter orkanen tjejerna orsakat imorse!

Brorsan kom strax innan tjejerna vaknade och sen åkte vi till Willys och handlade lite. Sen var det bara hem och laga kvällsmat! Mamma kom förbi en stund efter jobbet när tjejerna hade ätit och strax därpå var det sovdags. Det var två trötta tjejer som somnade lika fort som dom la sig i sängen❤ Brorsan sover här idag så vi har ätit god mat, grönsaker och dipp och kollat på film! Mys? Nu är det dock sovdags. Hoppas ni haft en mysig lördag!?

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *