1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Shoppingfredag

 

 

Inlägget innehåller reklam från Bubbleroom

Hej mina solstrålar! Solen skiner och vädret är bara så underbart!☀️?? Mamma har vart här på förmiddagen och efter lunch åkte jag och tjejerna till Erikslund med min mormor. Vi gick runt i butiker och kikade samt handlade lite smått? Det blev även en mysig fika på Espresso House.

Tjejerna har härjat som aldrig förr och vägrade givetvis vagnen, så dom sprang omkring, och ja dom sprang! Åt olika håll, upp för saker, ta grejer, hälsa på folk för att sen bli sura när man lyfte upp dom och förde dom till vagnen? Jeez vad trött och svettig jag var! Mormor fick spring även hon så det är tur hon är ung och orkar?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *