1 - 1 1/2,  Flickorna,  S&S

När huvudet sviker

 

 

Inlägget innehåller reklam från Accent

Hej mina fina! Gaah, igår blev det inget bloggande då jag låg med extrem huvudvärk heeela dagen och kvällen.. Jag var typ död, bokstavligen. Dagen gick ut på att underhålla tjejerna och försöka hålla mig själv vid liv. Jag vill inte att mitt dåliga mående ska påverka tjejerna. När dom somnade för natten somnade jag med dom och vaknade två timmar senare med ännu mer sprängande huvudvärk och jag kände att det snart skulle övergå till migrän, så jag tog Ipren och la mig i sängen och sov klockan 21. ?

Idag vaknade jag iallafall upp UTAN huvudvärk! Såå skönt! Vi har idag vart i stallet och sen har jag och syrran gymmat. Nu sover tjejerna och jag äter kvällsmat framför Dr Phil?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *