1 - 1 1/2,  Leva & Bo,  S&S,  Vardag

Spontanbesök & landetmys

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Imorse ringde det på dörren när vi åt frukost och utanför stod min moster! Hon kom in på en kopp te och mös med tjejerna? Vi älskar spontanbesök och Milla? Tjejerna blev så glada och när vi druckit upp teet lekte vi på deras rum! Dom visade hur duktiga dom är på att bygga torn med deras gigantiska lego och klädde ut sig till prinsessor!

 

 

När Milla hade gått hem gjorde vi oss iordning och åkte till stallet. Dom somnade i bilen så jag hann fixa det mesta under tiden. Solen skiner som bara den så när vi var klara åkte vi till föräldrarna och solade på altanen! Eller vi lekte på altanen i solen rättare sagt? Gullungar vad dom sprang och hundarna solade på gräsmattan!?

Nu är vi och ska hämta syrran på praktiken och sen förbi mormor och hämta en hylla till djurrummet?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *