1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S

Förr eller senare exploderar jag

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Ikväll när jag hade vart ut med hundarna satte jag mig i soffan en snabbis innan jag skulle krypa ner i sängen. Precis då började en film, Förr eller senare exploderar jag, och jag har alltid tänkt att det måste vara en tråkig film. Men jag började kolla på den och när jag väl sett en stund kunde jag inte sluta kolla. Jag blev så tagen. Filmen får en verkligen att tänka i tankebanor man aldrig tänkt förut.

Jag började tänka. Jag är sån, och har alltid vart. Men jag tänkte på hur kort tid vi faktiskt har här, hur fort allt kan vara över. Vi oroar oss för småsaker som får oss att må dåligt, vi spenderar tid på saker som inte betyder något och ägnar oss åt telefon istället för att göra något vettigt. Det kanske låter djupt och det är det väl egentligen. Filmen fick mig iallafall att inse hur kort tid vi har och att inget annat är viktigare än familjen, men det sistnämnda visste jag ju så klart.

Jag funderade och insåg att jag lägger för mycket energi på småsaker, att bli arg i trafiken eller störa mig på dumma frågor är två av sakerna. Denna energi och tid kan jag lägga på mina barn, dom som betyder allra mest! Tid och energi vi kan göra till något bra, värdefullt och roligt! Jag kröp iallafall precis ner i sängen, men i tjejernas istället för min. Inatt vill jag bara krama om dom lite extra, för man vet aldrig vad framtiden ger. Ta vara på tiden❤

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *