Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Stalltjejer ut i fingerspetsarna

 

 

Inlägget innehåller reklam från Miniroom

Idag blev det stallet efter vi vart hos föräldrarna ett tag. Hundarna sprang som vanligt fritt och tjejerna busade loss! Dom lekte med hundarna, hälsade på hästarna, gick omkring och kollade på allt, hjälpte att mocka och hjälpte mig med höet? Stalltjejer ut i fingerspetsarna!❤

Det var så mysigt att vara där alla tjejer, som förr fast bättre❤ Vi fixade allt som skulle fixas och mös med alla våra små troll. Våra små goingar?

Sen åkte vi hem och åt mellis. Efter fick tjejerna för första gången måla med fingerfärg och dom gjorde såå fina målningar? Bilder kommer imorgon då dom ligger på tork! Saga skulle så klart smaka på färgen flera gånger trots att hon varje gång började spotta då det smakade skit? Men jisses alltså vad färgen satt när det skulle torkas bort! Stolarna är fortfarande färgade? Tjejerna fick dock hoppa i badet direkt efter dom var klara men dom älskar ju att bada så det roliga fortsatte bara?

Sen var det dags för kvällsmat som idag åts i soffan. Ja, vi lyxade till det med lite myskväll och god mat i soffan? Ibland får man! När det var dags att sova och tjejerna var fixade för kvällen la vi oss och läste bok i deras säng och sen somnade vi alla tre? Jag var så galet trött och är fortfarande, så det var skönt att sova en stund extra! Men nu är det sovdags igen? Sov gott fina!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *