Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Vardag

Underbara Barn-mässa

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Idag mina fina vänner var det dags för Underbara Barn-mässan i Älvsjö! Vi hade VIP och skulle så klart på frukosten men körde vilse i 2 (läs TVÅ) timmar innan vi kom fram så vi missade frukosten.. Det har dock vart en toppendag ändå och vi har träffat både samarbetspartners och träffat nya människor! Tjejerna har sprungit omkring som galningar och vi fick med oss hundra olika goodiebags!? Dels fick vi VIP-goodiebags från Underbara Barn, även från Libero, Minstingen, Jollyroom och många fler! Så mycket fantastiska produkter!

En fantastisk dag med andra ord! Trött i både kropp och knopp efter dagen? Var ni där? Eller ska ni dit i helgen?? Jag önskar så att vi kunde åka tillbaka både imorgon och på söndag men det går tyvärr inte.. Vi får helt enkelt längta till nästa gång!?

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *