Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Saga,  Sofia,  Vardag

Hemma utan barn

 

 

Inlägget innehåller reklam från Polarn O. Pyret

Familjen har tjatat länge om att tjejerna ska sova över så vi bestämde att dom skulle göra det idag. Dom ses ju varje dag så det blir ju inget konstigt för dom och dom älskar att vara hos föräldrarna? Jag släppte av mamma och tjejerna hemma hos familjen och stannade en stund innan jag åkte hem.

Det känns så konstigt att vara utan dom, själv dessutom. Jag är seriöst aldrig ensam, under det senaste året har jag vart helt själv typ 5 gånger. Jag har inget behov av att vara själv så men det är klart det är skönt att få så mycket gjort utan att bli avbruten! Jag har hunnit städa nästan hela lägenheten ikväll vilket var såå skönt! Men det känns som jag glömt något.. Det är ju för tjejerna inte är hemma. Jag är så van att ha dom intill mig!

Det är dock bara bra för dom att få sova borta, just för att det är hos familjen. Jag skulle aldrig låta dom sova hos någon annan än på många år! Men att vara utan varann ibland är ju bra, att få sakna varann och samtidigt få lite egentid med mormor, morfar, moster och morbror! Och i mitt fall få något gjort hemma!?

Nu ligger jag i sängen och tycker det är för tyst. Dom sover ju vid denna tid varje dag men man är på något vid beredd på att dom ska vakna till! Hoppas jag kan koppla av och sova djupt inatt som man inte gör i vanliga fall när man vaknar av att dom vänder sig! Hoppas ni haft en bra dag! Imorgon kommer ny vlogg upp?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *