1 - 1 1/2,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Dejt med John Blund

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Dagen har sett likadan ut som gårdagen. Tjejerna sov när vi var i stallet så jag hann göra iordning allt som skulle fixas vilket var skönt! Regnet har öst ner hela dagen och gör fortfarande men det är så mysigt!??

Efter stallet åkte vi iallafall till föräldrarna som som vanligt jobbade. Vi åt lunch och lekte sen i regnet! Tjejerna som älskar vatten tyckte det var så roligt att plaska i alla vattenpölar!? Blött var det men torra var dom under alla kläder! Tjejernas morbror kom hem från skolan en stund därpå men hann aldrig säga hej förrän vi skulle åka hem då dom somnade. Dom sover normalt sett bara en gång om dagen och det är innan lunch men det är jobbigt att hålla igång hela tiden!❤

När vi om hem möttes vi upp av deras moster som även hon kom från skolan! Tjejerna lekte med henne medan jag fixade lite hemma. När mamma kom från jobbet packade vi in oss i bilen för att skjutsa syrran ner på stan som skulle träffa en kompis, och så åkte vi andra och handlade. Tjejerna var så duktiga och satt fint i vagnen och pratade hela tiden? Sen blev det hemfärd för strax därpå var det sovdags. Dock var det ingen som ville sova idag och dom somnade ca 2 1/2 timme senare ön vanligt? Klockan 20.30 somnade dom!

När tjejerna somnat passade jag iallafall på att ta en dusch. Sen har jag packat. Tjejerna sover hos föräldrarna imorgon då dom tjatat om att dom vill ha sleep over, och på dagen är det Underbara Barn-mässan! Ska bli såå roligt! Men nu är det dags för en dejt med John Blund för det blir en tidig morgon imorgon?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *