Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Livet som duracellkanin

 

 

Inlägget innehåller reklam från SF Kids Play

 

Citerar min kära mor under vårt telefonsamtal här på kvällen;

Du är som en duracellkanin. En gullig, omtänksam duracellkanin”

Haha ja man tackar??? Jag kan väl egentligen hålla med till viss del. Jag är ständigt i farten ovh folk undrar ofta hur jag hinner med, men herregud, man hinner allt man vill! Eller ja, en del saker kan ju vara svåra att få till emellanåt.. Men ni förstår grejen.

Vi är alltid ute på äventyr. Är det inte stallet så är det Ullared, eller utställning och så vidare. Min syster mobbar mig alltid för detta men jag säger det igen, jag gillar att ha många bollar i luften, men det är klart det är jobbigt emellanåt också. Men å andra sidan kan man ju inte bara sitta hemma hela tiden!

Så länge barnen inte drabbas så gör det ju inget att det alltid är mycket? I helgen är det dags för Underbara Barn-mässan på fredag, tjejerna sover hos föräldrarna fredag till lördag och söndag är det utställning med alla tre hundarna?? Så pepp!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *