1 - 1 1/2,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Träning,  Vardag

När dagen går i ett

 

 

Inlägget innehåller reklam från Greatdays

Hej mina solstrålar! Hoppas ni haft en underbar dag! Idag har vi vart off vad gäller bloggen, eller all social media egentligen! Dagen har gått i ett så har inte hunnit med telefonen? Skönt dock! Man behöver en paus ibland! Jag har kommit på mig själv ett fåtal gånger med att gå in på all social media jag har och sen upprepa?! Why?? Beroende I guess, så ja, man behöver en paus! Inget av social media kommer någonsin ta tid från tjejerna, så är vi lite off får ni tänka på det, och jag tror dom flesta förstår?

Idag har vi iallafall vart i stallet med syrran. Hästarna står inne på natten nu så det ska som vanligt mockas, packas hö och fixas mat bland annat. Tjejerna satt så fint i vagnen och mös i åkpåsarna som var varma och gosiga! Det var så galet kallt idag! Skönt att veta att dom sitter varma och goa iallafall❤

Mamma kom hit efter jobbet och jag kastade ihop lite kvällsmat. Idag blev det hemlagad pytt i panna och när tjejerna åt kastade jag och syrran oss iväg till gymmet för ett svettigt pass! Så skönt men jag var inte alls taggad först. Så här i efterhand känns det ju så klart toppen??? känns så skönt att återfå kroppen!

När vi kom hem var tjejerna nattade och jag satte mig och åt kvällsmat. Därefter blev det en välbehövlig dusch och nu ska jag bädda rent i sängen, såå skönt!??

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *