Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Leka perfekt

 

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hej fina ni! Igår behövde vi en dag helt utan sociala medier, bara vara med familjen och få ladda batterierna! Så skönt? Vi var hos föräldrarna igår och jag och syrran var länge i stallet och bara mös. Moster och hennes sambo om förbi också helt spontant vilket var roligt! På kvällen tog vi en promenad alla tjejerna, jag, flickorna, syrran, mamma och moster. Flickorna somnade i vagnen och efter ett tag åkte vi hem. Vi var hemma vid 19 och tjejerna fortsatte sova så gott❤

Idag är en lite halvt jobbig dag. Ni som följt oss ett tag vet att vi bor på tredje våningen utan hiss, vilket ni kanske också kan förstå är ett rent helvete. Jag har föröskt lösa situationen med vagnarna och sjalar men tjejerna blir bara större så klart och situationen är just nu ohållbar. Tidigare hade vi en billig extravagn att dra i trapporna för att underlätta men man böjer ryggen på ett galet sätt så man får bara ont, och nu är dom för tunga för att dra så. Vi har sjalar men det tar för lång tid att sjala med en lång så det blir just nu ena i ringsjal och andra på armen vilket är tungt. Vi har en till extravagn som är en enkelvagn men det funkar inte ner då man har en i ringsjalen eftersom man böjer sig framåt. Ja ni förstår kanske problemet..

Nu har vi en ny bättre vagn och ska i framtiden skaffa en till enkelvagn så vi har två vagnar varav enkelvagnen får agera till och från bilen tex. Problemet är att vi behöver ny lägenhet, en på markplan eller med hiss. Men de nyare lägenheterna får man inte om man pluggar, för det är ju inge bra att man vill göra något med sitt liv! Det är väl ingen som tar en lägenhet man inte har råd med?!?

Klagomål jag vet, men det är jobbigt just nu. Livet är inte alltid perfekt och jag hatar när folk försöker få det att verka så!

Det är tur jag har mina små solstrålar iallafall! Dom lyckad alltid få en på andra tankar? Mina små älsklingar!❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *