Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Samarbete,  Tävling & Sponsring

I samarbete med Everyday Baby

Inlägget är sponrat och är i samarbete med Everyday Baby

 

Vi har i samarbete med Everyday Baby fått hem deras fantastiska produkter! Alla deras produkter har en värmeindikator som visar när vattnet är för varmt, både i nappflaskorna, flaskbandet och badmattor!

 

För att ni verkligen ska förstå hur bra deras sortiment är så har jag nedan en film åt er. Produkterna reagerar alltså när vattnet är för varmt (ca 40 grader), och skiftar då färg från, i detta fall rosa, till vitt. Hur perfekt är inte detta?!? Flaskorna är i glas men kan tappas utan att gå sönder tack vare silikonen utanpå!

 

 

Glöm inte följa Everyday Baby på Instagram för att inte missa något!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *