1 - 1 1/2,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Just like the old days

 

 

Inlägget innehåller reklam från Twilfit

Hej mina fina! Hoppas ni haft en underbar dag trots vädret om ni haft som vi. Här har det regnat hela dagen och ni som känner mig vet ju att jag ändå tycker det är extremt mysigt! ?☕️

Vi har inte gjort något speciellt idag förutom att mysa inne och efter lunch kom syrran och mamma hit. Mamma tog hand om tjejerna medans jag och syrran åkte till stallet och fixade och tränade två av fem i regnet. Jag longerade Rally och Alva tömkörde Yster i skogen. Såå mysigt?

Det kändes precis som förr.. Våra dagliga turer till stallet, skojande och skrattande, bara mysigt att bara vara. Jag älskar stallukten, och lukten av landet, det gör något med mig. Jag blir så lugn, glad och harmonisk! Jag ser så mycket fram emot när tjejerna är större och vi kan vara i stallet allihop tillsammans och bara mysa❤

Vi var där ett bra tag och var något kalla när vi åkte därifrån. Jag släppte av syrran hemma och åkte sen hem till mig. Tjejerna lekte så fint och strax därpå var det dags för kvällsmat. Idag fick det bli mild tacos, finns ju inget bättre! Tjejerna åt med god aptit!??

Tjejerna somnade som vanligt strax efter 18 och när mamma åkt hoppade jag i ett varmt bad? Nu blir det film innan sovdags! Imorgon kommer recension på nya vagnen? Bjuder på en höstbild och varnar om snön inatt?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *