Familjen,  Mammarollen,  S&S

Allt för dig, mamma

 

 

Inlägget innehåller reklam från SF Kids Play

Min mamma alltså.. Hon har stått ut med mig i över 23 år, trots min enormt starka vilja, jobbiga händelser och mina knasiga idéer! I vått och torrt har hon funnits där och stöttat, bombat med kärlek och hjälpt när jag behövt henne. Hon är den som jag berättar allt för, utan att vara orolig över att bli dömd. Hon har själv gått igenom jobbiga händelser och är den starkaste människa jag vet!

Jag är så enormt lycklig över att tjejerna får ha henne som mormor, vår alldeles egna lilla Ingalill! Jag tror verkligen inte hon förstår hur mycket hon betyder för mig, hur mycket jag älskar henne och hur mycket jag skulle gå igenom för henne! Hon är min idol, min klippa! Hon är världens finaste mamma❤

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *