Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar,  Vardag

Jag skäms..

 

 

Inlägget innehåller reklam från Greatdays

När man kollar på foton ser man i princip alltid skillnad på tjejerna, det är något enstaka foto jag har haft svårt att se vem som är vem på, men i verkligheten kan det vara lite trickigare emellanåt.

Jag har alltid sagt att jag alltid ser skillnad men ibland har ju även jag tagit fel så klart. Idag tog dock priset! Jag har tagit fel på barn över 10 gånger, bara idag! Det är ju nästan så man skäms? Herregud! Vi har skrattat så mycket åt det idag!

Vissa vinklar är dom extremt lika varann och då lurar dom även sin kära mor? Sen är det klart man ser skillnad om man synar dom men det gör man ju aldrig förutom om man är osäker på vem som är vem?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *