10-12 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S

Såå, blev det någon vagn?

 

 

Inlägget innehåller reklam från SmartPhoto och annonslänkar från Lekmer och Babyland

Som ni vet var vi iväg till Barkarby idag för att kolla på ny vagn. Jag har haft mina krav som följer;

• Ej ergonomiska sittdelar
• Ställbart handtag
• Ställbart fotstöd
• Helst vändbara sitsar
• Fullt liggläge
• Kunna fällas med sittdelarna på
• Ej bli enorm ihopfälld

Jag har seriöst kollat på varenda vagn och inte en enda uppfyller alla mina krav. Jag vill inte ha en plastig som ser ut att kunna knäckas bara man går ut i lite regn. Jag har ett tag kollat på Baby jogger double city mini GT men så kände jag att jag ville kolla vidare och hittade då Carena Visby som fyller alla krav i princip. Så vi åkte till Lekmer och kollade på den för den är ju extremt billig. Den var hög och bra men inte ens dom som jobbade där kunde fälla ihop den snabbt och smidigt, den blev enorm och man fick vända och vrida på den för att rätta till hjulen så den blev några centimeter lägre ihopfälld, den var enormt bred och var bara allmänt klumpig! Detta var ju inte alls vad jag ville ha och då var jag ändå skapligt nöjd innan det.

Men så provade vi en Baby jogger fast för ett barn då dom inte hade double inne och trots att sittläget inte är fullt så föll jag ändå. Den uppfyller inte alla krav men den är enkel att fälla ihop och även upp, samt har fullt liggläge och är ej ergonomisk! Provade med åkpåse i också då en del tydligen haft problem med det men det var inga problem!

Sååå, ikväll beställde jag en från Babyland! En grå fick det bli? Blev även ett regnskydd med samma märke. Bygel och fotstöd beställs senare samt även snacktray? Så nöjd och hemleverans på det, kan det bli bättre?!

 

3 kommentarer

    • twinmom

      Haha? jag kommer sälja vår Emmaljunga då tjejerna inte gillar de ergonomiska sittdelarna, och jag behöver en smidig vagn som inte behöver plockas isär för att kunna fällas ihop bland annat! Detta är långt ifrån en sulky och fantastisk att köra! Jag tyckte emmaljungan var lättkörd men denna är Amazing! Ska köpa till bygel bland annat sen men den är super! Suffletterna går jättelångt ner och fullt liggläge. Omöjligt att hitta en tvillingvagn som har allt men denna gillar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *