10-12 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

En mysig tripp

 

Inlägget innehåller reklam från Babyland

Hej fina! Vilket underbart väder!!? Solen skiner och man blir alldeles glad!☀️ Tänk vad lite sol kan göra!

Vi tog sovmorgon idag och tjejerna vaknade 9.20? Förstår ni hur utvilad jag var?! Helt galet! Nästan så man var för utvilad istället! Man är aldrig nöjd? Skämt å sido, natten var toppen och det var välbehövligt med denna sovmorgon. Vi gick upp strax innan 9.30 och åt frukost och sen blev det lek.

Helt plötligt var klockan lunchdags och vi kastade iordning lite lunch. Nu står vi startklara och ska åka till Barkarby och kolla på ny vagn till tjejerna! Japp, ni läste rätt! Så nu ska vi hämta upp mamma?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *