Blandat,  Mammarollen,  Träning,  Vardag

Muskler jag inte trodde fanns

 

 

Inlägget innehåller reklam från Albrekts Guld

Igår hanns det inte med att skriva då tjejerna haft extremt jobbiga kvällar senaste dagarna, men eftermiddagen igår spenderades på gymmet tillsammans med syrran! Det är så galet länge sen jag ens var på ett gym så vi hade en instruktör med oss som visade jättebra övningar, främst för mig som fått barn. Men det var sååå skönt att komma iväg och bara köra!

Tjejerna var hemma med mamma och lekte och idag kan jag lova att träningsvärken sitter där! Jag har alltså använt muskler jag knappt trodde fanns där? Tanken var att vi skulle gymma idag med men det blir imorgon istället! Nu ska mammakroppen bort och styrkan ska tillbaka!??

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *