Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Saga,  Sofia,  Vardag

Du kan inte dansa, du är sjuk

 

 

Inlägget innehåller reklam från DisneyStore

Du kan inte dansa, du är sjuk”

Har du sett den reklamen? Reklamen är från Barncancergalan och visas ofta på kanal 5. Det är en liten flicka som säger så till sin docka, en liten flicka som själv kämpar mot cancer. En annan mamma har förlorat sitt barn och undrar hur man ska leva sitt liv utan sitt barn. Jag hatar denna reklam, för jag  h a t a r  cancer! Detta är något av det hemskaste som finns och något jag är så oerhört rädd över att någon i min närhet ska drabbas av!

Min gammelfarfar hade cancer, min morfar har haft två olika sorters cancer och min mormor har precis opererats för just cancer.

Jag gråter varje gång jag ser reklamen, det är så hemskt, så ofattbart, så orättvist! Ingen förtjänar att drabbas av cancer, men ett litet barn, nej aldrig! Hur reagerar man över ett sådant besked? Hur håller man sig stark?? Hur orkar man kämpa vidare om man förlorar sitt barn?

Det är så svårt att förstå när man aldrig vart där, och jag hoppas verkligen jag aldrig någonsin behöver gå igenom det! Jag gråter av att skriva det här inlägget för det är så nära en på något vis, just för att jag nu har barn själv. Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn!

Jag kommer aldrig ta något för givet, jag kommer leva och ta vara på varje stund! Jag vill inte missa en enda sekund av mina tjejers liv!❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *