Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Vi intar Kopparberg

 

 

Inlägget innehåller reklam från Miniroom

Hej fina ni! Idag intog hela familjen Kopparberg på vår årliga tradition, marknad! Detta är den enda marknad vi åker till då den inte alls är som alla andra skitmarknader! Här är det gammeldags, mysigt och en helt annan stämning! Inte bara massa skit att handla utan även bra grejer!

Vi var där hela dagen och bara mös och åt gott. Jag åkte tre (läs TRE) karuseller med syskonen! Två vidriga som åker upp i luften och snurrar satan, och virvelvinden. Förr kunde jag åka hur mycket som helst men nu mådde jag bara illa efter och kände mig bakis? Men kul ändå! Jag handla bara lite småsaker men flickorna fick en stor heliumballong dom  ä l s k a d e  ! En stor Unicorn dom gick runt och kramade, eller ja, Saga gjorde det för Fia sov på slutet när dom fick den!? Bilder på gårdagens köp kommer imorgon!❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *